Silmin nähden hyvää palvelua


Yksilöllistä palvelua tarkalla kädenjäljellä

Tarjoamme toimipisteissämme kaikki optikkopalvelut juuri sinun tarpeisiisi. Oli kyseessä näöntutkimus, silmälääkärin vastaanotto, silmälasien tai piilolinssien hankkiminen tai silmälasihuolto.

Saat kaikki sujuvasti meiltä

Näöntutkimus optikolla

Teemme tietokoneavusteiset näöntutkimukset kaikissa toimipisteissämme Juvalla, Rantasalmella ja Savonlinnassa. Suosittelemme käymään näöntutkimuksessa noin kahden vuoden välein, ja jos huomaat muutoksia näkökyvyssä, on hyvä tulla aiemminkin. Teemme näöntutkimuksen yhteydessä muun muassa paineenmittauksen ja silmänpohjien tutkimuksen. Näöntarkastus voidaan toteuttaa myös ajokorttiin tai ammattiin tarvittavaa todistusta varten.
Näöntutkimus Optikolla

Silmälääkärin vastaanotto

Silmälääkärin vastaanotto on tarjolla kaikissa toimipisteissämme ajanvarauksella. Silmälääkäri auttaa näkemiseen liittyvissä ongelmissa. Lääkärin tehtävänä on tutkia silmäsi silmäsairauksien varalta. Silmälääkärin vastaanotolla sinua palvelevat silmätautien erikoislääkärit Eija-Marita Homan ja Anni Eskola. Varaa aika silmälääkärin vastaanotolle soittamalla numeroon 0440 651 395.

Työnäkeminen

Kun tarvitset silmälasit ammattikäyttöön, sinulle tehdään työnäkötutkimus. Työnäkötutkimuksen avulla saat sinulle sopivimmat linssit, joiden ansiosta työnteko sujuu miellyttävästi. Oikeanlaiset työsuojalasit ja näyttöpäätelasit lisäävät turvallisuutta ja työtehokkuutta. Tietyissä ammateissa voidaan vaatia myös erityistä lähinäön tarkkuutta, virheetöntä värinäköä tai stereonäköä. Tällöin näöntutkimuksen yhteydessä suoritetaan ammatin vaatimat lisätestit ja annetaan näkökykyyn liittyvä lausunto.
Työnäkeminen

Kunnon Kuivasilmä -palvelu

Kuivia silmiä voidaan tutkia ja hoitaa. Jos silmien kuivuus vaivaa, on tärkeää selvittää kuivasilmäisyyden syyt, jotta silmiä voidaan hoitaa oikealla tavalla. Kunnon Kuivasilmä -palvelussa tutkimuksen yhteydessä käydään läpi esitiedot ja tutkitaan silmät mikroskoopilla. Tutkimuksen perusteella voidaan tehdä hoitosuunnitelma, josta saat kirjalliset ohjeet kotiin. Hoitoina ovat esimerkiksi luomireunojen puhdistus, ravintolisät sekä kostutustuotteet.
Kunnon kuivasilma

Laadukkaat silmälasit

Silmälasit on tärkeää valita rauhassa ajan kanssa. Saat meiltä kokonaisvaltaista palvelua hyvään näkemiseen. Astuessasi optikkoliikkeeseemme voit luottaa ammattilaistemme apuun. Me tunnemme linssitekniikan ja osaamme rohkaista sinua etsimään persoonaasi sopivat kehykset. Silmälasien kehysvalikoimamme on laaja. Löydät meiltä yksilölliset ja halutessasi trendikkäät kehykset itsellesi. Teemme linssien reunahionnan kehyksiin sopiviksi. Tarvittaessa toimitamme uudet silmälasisi sinulle myös muualle Suomeen.
Laadukkaat silmälasit

Piilolinssit

Piilolinssit tuovat vaihtelua ja vapautta silmälasien käyttöön. Saat meiltä laadukkaat piilolinssit eri käyttötarkoituksiin kuten urheiluun, uintiin, juhlatilanteisiin ja matkoille. Ennen ostamista piilolinssejä on sovitettava, jos et ole aiemmin niitä käyttänyt arjessasi. Meidän tehtävämme on varmistaa, piilolinssit sopivat sinulle. Soita ja sovi aika piilolinsseihin tutustumiseen. Suosittelemme kontrollikäyntiä myös kokeneelle piilolinssien käyttäjälle.

Meiltä löydät myös kotimaiset allergia- ja astmaliiton testaamat Piiloset hoitonesteet ja kostutustuotteet.

Piilolinssit

Silmälasien huolto

Hajosivatko silmälasit, tai tuntuuko, että kehykset painavat kasvojasi? Saat meiltä silmälasien huoltopalvelut nopeasti ja tehokkaasti. Laadukkaiden silmälasien käyttöikä on useita vuosia, ja tunnettujen kehysvalmistajien kehyksiin on saatavilla varaosia. Kunnostamme silmälasit käyttökuntoon ja tarvittaessa voimme uusia linssit kehyksiin, jos nykyiset silmälasikehykset miellyttävät sinua edelleen.
Silmälasien huolto

Linssien reunahionta

Tarjoamme sinulle myös linssien reunahionnan eli linssien sovituksen valittuun kehykseen. Hiomme omalla pajallamme käytössäolevat linssisi uusiin kehyksiin odottaessasi. Valmistamme uudet yksitehot muutamassa arkipäivässä ja monitehotkin viikossa. Oman pajan kautta pystymme tarjoamaan nopeaa palvelua ja varmistamaan työn tarkan laadun.
Linssien reunahionta
Näköasiantuntija

Kuulumme Näköasiantuntija-verkostoon.

Juvan Optiikka Näköasiantuntija